NPU BASIS & PLUSS

Plussbasis 7
Tekst: NPU
Både Basis- og Plussmedlemskapet gir tilgang til eksklusive ressurser for medlemmer via Min side. Her vil du også få oversikt og kontaktdata til kolleger i bransjen som er registrerte medlemmer. Ved å oppgradere til pluss får du i tillegg tilgang til en årlig syndikert publikumsundersøkelse til en pris alle kan ha råd til!

Som plussmedlem er du med å finansiere Kulturmonitor 1.0 - en analysetjeneste skreddersydd for å nå de kulturpolitiske og forretningsmessige behovene i sektoren akkurat nå. Det legges opp til en solidarisk modell hvor de største medlemmene med flest årsverk (og høyest omsetning) betaler mest, og de minste minst. Et knippe medlemmer har allerede oppgradert til NPU Pluss. Hvorfor kan du lese mer om nederst på siden.

Hva får du ut av pluss-medlemskapet?

  • eksklusiv deltakelse i «Kulturmonitor», en årlig undersøkelse som vil vise publikumsutviklingen i kultursektoren, med dashboard rapportering.
  • i 2021 vil plussmedlemmene kunne bidra til utforming av spørsmål i den syndikerte publikumsundersøkelsen, med tilhørende analyseuttak. Spørsmålene vil deretter gå igjen fra år til år. Spørsmålene går første gang ut til publikum i 2021, og første årlige aggregerte resultat kommer i 2022.
  • anledning til å delta i analysenettverk med faste møteplasser.
  • eksklusiv tilgang til analyseressurser ( fx spørsmålsbatterier som kan brukes i egne undersøkelser).

Kulturmonitor vil gi din organisasjon et styrket beslutningsgrunnlag for publikumsutvikling. Samtidig vil du kunne sammenligne din institusjons resultater mot resten av bransjen. Og kanskje oppdage nye muligheter og områder for publikumsutvikling?

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål!

Opprett din profil og velg mellom basis og pluss