Ressursbank

Her har du som medlem tilgang til alt av publisert innsikt fra NPU i form av rapporter, fagkritikk eller video fra webinarer, konferanser og foredrag. Som plussmedlem spiller du en aktiv rolle i deltakelse og utforming av de årlige analysesamarbeidene som ligger bak kunnskapsbanken på denne siden. Et utvalg av spørsmål til utforming av spørreskjema er under utvikling. Som basismedlem kan du laste ned rapportserien fra COVID-19 Monitor, i tillegg til alle andre ferdige rapporter fra NPUs kunnskapsbank.

Vi øker kunnskapen om publikum i kultursektoren

NPU har siden 2013 gjennomført en lang rekke analyse-prosjekter for enkelte institusjoner, klynger av institusjoner, fylker og departementet. Vi er vertskap for den årlige NPU-konferansen, produserer innhold til våre egne og andre faglige møteplasser. Rapporter, opptak og presentasjoner fra prosjekter og møteplasser deles med alle NPU-medlemmer. Vi har ikke offentlig tilskudd til drift og kan derfor ikke legge alt ut i det fri. Du må være medlem for å få tilgang til de fleste rapportene og ressursene på denne siden.

Webinar og foredrag

Her finner du tilgjengelige ressurser fra foredrag og webinar holdt av eller med NPU. Det kan være presentasjoner, eller lyd - og video-opptak.

NPU-konferanser

Siden 2013 har den årlige NPU-konferansen samlet hundrevis av foredragsholdere og tusenvis av besøkende. Her finner du programmet for de ulike årgangene, samt presentasjoner og video-opptak fra de fleste sesjonene.