Hva velger du?

by NPU — 2016-09-28

Dag 2 foregår det hele 5 parallelle sesjoner fra 09.30 til 10:30 og 5 nye fra 11:00 til 12:00. Du kan altså bare velge 2 av 10 sesjoner. Er du mer opptatt av live scenekunst eller arbeider du i et museum? Er du her for å lære om de nyeste digitale innovasjonene i feltet eller vil du fordype deg i best praksis i ulike institusjoner? Les mer om hvilke sesjoner du kan velge mellom her.

I Zetlitz kan du delta på headlineren Alan Browns foredrag om å kuratere hele opplevelsen fra A til Å for ulike typer publikum. Cimeon Ellerton presenterer den britiske digitale innovasjonen Audience Finder i det samme rommet timen etter. Et must for alle med interesse for markedsanalyse. 

I VIP-rommet smugleser Christina Da Milano fra en fersk rapport om best praksis i europeiske institusjoner, etterfulgt av Kulturrådets seminar om hvordan lykkes med å søke Kreativt Europa-midler. 

På kulturskolen vegg i vegg med Konserthuset foregår det 3 parallelle sesjoner i to påfølgende klokketimer. Her kan du velge Anne Ogundipes forskningsprosjekt om museer og digital formidling, etterfulgt av digital-doktoren fra Usus-klyngen, Bodil Tveitan, som stiller digital diagnose på din institusjon. 

I rommet ved siden av legger Camara Joof og Liv Hege Skagestad fra Den mangfaldige scenen fram hvordan de arbeider med scenekunst for sammensatte grupper av barn og unge, etterfulgt av Tomas Prestø fra Tabanka, som gir oss en grunnleggende innføring i sub-kulturell kommunikasjon. 

Sist men ikke minst: Munchmuseet presenterer sitt forbilledlige arbeid med en merkevareplattform som har ført til helt nye publikums-strømmer, og Ultima legger fram sitt oppsiktsvekkende gode arbeid med publikumsbygging for et smalt samtidsuttrykk. 

Påmelding til de ulike sesjonene starter mandag 3 oktober. Link til skjema sendes alle som har meldt seg på og finnes også her.