Kulturelt ansvar

by NPU — 2016-09-13

NPU-konferansen er den viktigste årlige konferansen om publikumsutvikling i Norge. Det er stedet hvor ledere, formidlere, markedsførere og tjenesteleverandører i kunst- og kulturfeltet møtes for faglig påfyll, inspirasjon og nettverksbygging. I år finner den sted i hjertet av din region. Både Stavanger kommune, Rogaland fylkeskommune, Stavanger konserthus, Stavanger kulturskole, Tou scene, Rogaland teater og MUST støtter konferansen økonomisk, med lokaler og faglig input. 150 personer har hittil bestilt konferansebillett, fly og hotell. De vil gjerne møte alle dere i Stavanger!

Årets tema - Kulturelt ansvar - mangfold og digitalisering.

Programmet henvender seg til ledere, kunstnere, markedsførere og formidlere i og utenfor institusjonene. Vi har hentet inn foredragsholdere fra de ledende fagmiljøene i inn- og utland,  de flinkeste publikumsutviklerne i landet presenterer sine CASE, og kunstneriske ledere og styrefolk kommer for å sette agendaen for Norsk publikumsutvikling. Konferansebilletten inkluderer 2 dager med tettpakket program fra øverste hylle, god forpleining, forestilling og fest. 

Hele programmet finner du her

Dersom du allerede er medlem bør du benytte deg av medlemsfordelen din; den gir rabattert tilgang til konferansen! 

Dersom du ikke er medlem bør du vurdere om ikke det vil lønne seg. Ta kontakt med oss på post@norskpublikumsutvikling.no eller telefon 90999791. Som medlem får du ikke bare rimeligere billetter til konferansen. Du får en årlig kartleggingssamtale med en av våre rådgivere, og tilbud om å være med i undersøkelser og prosjekter som løfter ditt arbeid med publikumsutvikling. Les mer om hva vi tilbyr i vedlagte skriv. 

Registrer deg her.