Viktig billettinformasjon til medlemmer

skrevet av Ingrid E. Handeland — 2019-04-03

Sånn går du fram for å registrere og kjøpe billetter til NPU-konferansen 2019. 

Som medlem av NPU-nettverket, har dere allerede forhåndsbetalt for et visst antall fribillett(er) til NPU-konferansen 2019: Vi må snakke om penger, 12. og 13. november på USF Verftet i Bergen. Hvor mange, framgår av din faktura. Du har også fått mail om dette. 

Denne/disse fribilletten(e) må registreres og hentes ut via vårt billettsystem i Eventbrite så snart som mulig.

Slik gjør du det
I og med at dere allerede har billett(er) inngått i deres NPU-medlemskap, gjenstår bare påmelding og registrering.

1. Registrering av fribilletter foregår via Eventbrite her.
2. Velg billettypen «Fribillett*: Forhåndsbetalte billetter», helt nederst i listen over type billetter.
3. Registrer deltaker(e) med navn.

Lunsj er inkludert, men ikke middag. Middagen blir en god anledning for sit-down-mingling, i tillegg til at NPU-prisen i år deles ut under konferansemiddagen. Vi vil anbefale alle medlemmer å velge middag som tillegg ved utsjekk/registrering av fribilletter. Det er færre plasser ved middag enn til konferansen, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Billetter utover antallet inngått i medlemskapet
Ønsker du flere billetter til NPU-konferansen 2019? Da får du konferansen til NPU-medlemspris.

Hvis du for eksempel har én fribillett til NPU-konferansen 2019, og ønsker to, registrerer du én billett av typen fribillett, samt en billett av typen NPU-medlem.

PS: Prisstrukturen er delt i tre perioder i år. Det vil si at prisen stiger jo nærmere vi kommer konferansen, og betalte billetter ligger nå ute til lanseringspris: Opptil 30 prosent billigere enn de vil koste senere i år.

Registrer deg nå og vær med i trekningen av annonsering i Subjekt til kr. 10.000,-
Av hensyn til arbeidet med registreringen i vår ende, håper vi at alle NPU-medlemmer henter ut og registrerer sine fribilletter så snart som mulig. Siste frist er 1. november, men ved å registrere korrekt antall fribilletter på navn innen 20. juni, er du automatisk med i trekningen av annonsering i Subjekt til en verdi av kr. 10.000,-.

Årets tema
NPU-konferansens årlige tematikk bestemmes av kulturpolitiske signaler, aktuelle problemstillinger og feltets behov. Med utgangspunkt i Kulturmeldingen, og Kulturrådets satsing på kulturøkonomi, er tematittelen for NPU-konferansen 2019 Vi må snakke om penger. Les mer på våre nettsider her.

Vi ser frem til å ta deg imot på NPU-konferansen 2019!

Trenger du overnatting? Les mer om årets konferansehotell her.
Foreløpig program og mer informasjon om årets konferanse her.
Les mer om billetter her.