Konferansens deltakere inviteres til stor mottakelse i Bergens vakreste rom

skrevet av Subjekt — 2019-09-09

Under NPU-konferansen 2019 inviterer Bergen kommune til storslagen mottakelse i Håkonshallen.

Etter en første konferansedag på USF Verftet i Bergen 12. november, inviterer Bergen kommune og ordførerens kontor til mottakelse i Håkonshallen.

Håkonshallen er en nesten tusen år lang historie, og en middelaldersk steinhall plassert ved Bergenhus festning.

Det blir servert fingermat og vin, eller mineralvann til de som heller ønsker det, før ferden går tilbake til USF Verftet for gallamiddag og prisutdelingen av NPU-prisen 2019.

NPU-konferansen nærmer seg med stormskritt

Nå er det snaue to måneder igjen til NPU-konferansen finner sted. 12. og 13. november inviterer vi til fullspekket program, faglig påfyll og inspirerende Keynotes — for å nevne noe — innen arbeidet med publikum.

Både nasjonale kulturinstitusjoner og små kulturbedrifter som har eller arbeider med et publikum vil ha nytte av årets konferanse som har den overordnede tematittelen «Vi må snakke om penger». Tematikken bestemmes utifra kulturpolitiske signaler og feltets behov, og vil i år være særs aktuelt for arbeidet med ungt publikum og ellers barrierer og motivasjoner til at et allment publikum oppsøker kulturinstitusjonene.

Rabatterte billetter

Akkurat nå er konferansebillettene tilgjengelige til rabattert pris i en begrenset periode. Registrer deg nå og få konferanseavgiften til early birds-pris.

NB: Gallamiddag og prisutdeling blir et utmerket sted for både mingling, underholdning og best praksis-inspirasjon, når Norsk publikumsutvikling på fjerde året deler ut pris til de beste utøverne innen publikumsutviklingsfaget på USF Verftet. Husk å velge «Gallamiddag og prisutdeling» som tillegg ved registrering til konferansen.