De tolv første er klare

by NPU — 2017-06-05

Vi presenterer de første tolv av årets innledere og moderatorer. Men dette er bare begynnelsen. Mye kommer til å skje i løpet av de neste månedene og de siste kommer ikke på plass før juryen har talt 31. august: hvem er de beste publikumsutviklerne i landet? Bestill billetten din før 1. juli og oppnå den beste prisen - kun 1900,- for to dager med full faglig og sosial pakke. 

Danby Choi og Camara Joof er årets programledere. Vikki Valle-Hanssen fra Opinion gir oss fakta om norsk ungdom og deres forhold til kunst og kultur. Alan Brown fra San Fransisco gir oss innsikt i den store millennial-generasjonen - de unge og nyetablerte voksne som ikke oppfører seg helt sånn som den forrige voksen-generasjonen, og hva som kan trigge kunst-interessen hos de av dem som ikke har for vane oppleve performativ kunst. Fiolinisten Eldbjørg Hemsing utfordrer ideen om at et utrent publikum må serveres musikalske svisker. Futuristen Anne Boysen gir oss utsikt til fremtidens unge voksne, de som i dag er barn og ungdom, og som har et helt annet mindset enn millennials. Kristian Haaland gir oss et innblikk i hvordan ny teknologi (VR og AR) åpner for helt nye opplevelser for både unge og gamle. Ingrid E. Handeland deler de mest interessante funnene på tvers av alle de undersøkelsene NPU har stått bak de siste to årene. Egil Bjørnsen gir oss et bilde av hvordan det står til med publikumsutvikling i praksis blant NPUs medlemmer. Og Matic Gajcek legger NPU-prisens evaluerings-modell under lupen. Cristina Da Milano legger fram best praksis i Europa og Niels Righolt introduserer et fremtidig utdanningsforløp for publikums-utvikling.

Det kommer mer. Mye mer. Vi skal presentere både norske og internasjonale eksempler fra praksisfeltet, og har flere keynotes på gang. Følg med på nettsider, nyhetsbrev og Facebook. 

Klar for å bestille billett? Gå rett til bestilling her, eller les mer om hvordan du bestiller her.