Vibeke Rullestad

Vibeke Rullestad er er ansvarlig for programutvikling og prosjektledelse av Big Bang - en europeisk musikkfestival for barn i Stavanger Konserthus. Festivalen er et EU-prosjekt støttet av Kreativt Europa. Den er et aktivt samarbeid mellom 9 byer i 7 europeiske land. Festivalen har nylig blitt kåret til den viktigste festivalen i Europa i konkurranse med 800 andre europeiske festivaler. Festivalen har som formål å presentere musikk uttrykk på et høyt kvalitativt nivå for og med barn.

Vibeke Rullestad har bakgrunn innen program og konsept utvikling, prosjektledelse og rådgivning av kunstnerisk innhold i internasjonale og nasjonale kunst- og kulturprosjekter. Dette innbefatter de europeiske kulturhovedstad-prosjektene Stavanger 2008 og Umeå 2014. 

Hun har også vært initiativtaker til og leder for flere samarbeidsprosjekter med nasjonale og internasjonale institusjoner, festivaler og utøvere spesialisert innen kunst, kultur og design. Herunder Festspillene i Bergen, Festspillene i Nord-Norge, Den norske opera & ballett, DoGA Senter for Design og Arkitektur.