Trud Berg

Hvordan klarer de å skape så stort engasjement blant så mange ulike publikumsgrupper og aktører? Hvordan har de klart på så kort tid å bli så viktig for så mange, ikke minst ungdom og unge voksne?  Stormen bibliotek i Bodø er nominert til NPU prisen 2017 for Best praksis i kategoriene "Øker mest" og "Inkluderer flest"". Les mer om nominasjonsgrunnlaget og de andre nominerte her

Biblioteksjef Trud Berg tar med seg fire medarbeidere til NPU-konferansen for å presentere hva som ligger bak suksessen 1. oktober 14:00-16:00.

Trud Berg har ledet Stormen bibliotek siden åpningen høsten 2014. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bodø, og har jobbet som prosjektleder i mange ulike bedrifter i både privat og offentlig sektor. Berg har i en årrekke vær t aktiv lokal- og regionalpolitiker, og i en fireårsperiode (2007-2011) vært fylkesråd for utdanning i Nordland. Trud Berg har alltid vært aktiv i det lokale kulturlivet i Bodø, og bidrar med sitt lederskap til å utvikle stadig nye tilbud i biblioteket.