Viktig billettinformasjon til NPU-medlemmer

skrevet av Danby Choi — 2018-09-12

Som NPU-medlem har du allerede et visst antall fribilletter til NPU-konferansen 2018. For å hente ut billetten må medlemsorganisasjonens NPU-kontakt registrere deltakerne fra organisasjonen. Siste frist: 1. november!

Som NPU-medlem er det nytt for året at man har forhåndsbetalt for et visst antall billetter til NPU-konferansen 2018, inngått i medlemskapet.

Dersom du er NPU-medlem i 2018, har du altså et antall fribilletter tilgjengelig, og i så fall gjelder kun registrering og påmelding til konferansen. Det gjør du via Ticketmaster HER. Velg fribillett, eventuelt også antall middager som tillegg.

Alle NPU-medlemmer som registrerer sine deltakere og henter ut sine medlemsinngåtte fribilletter innen 1. oktober 2018 er med i trekningen om annonsering på Subjekt.no til en verdi av 7.500 kroner. (Oppdatert. Vinner er trukket: Oslo Nye. Ny siste frist for registrering av fribilletter er 1. november!)

Billetter utover det antallet som er forhåndsbetalt kan kjøpes til NPU-medlemspris, i samme billettoversikt hos Ticketmaster.

Hvor mange fribilletter har jeg?

Alle medlemmsorganisasjonenes NPU-kontakter har fått antallet fribilletter opplyst i en e-post utsendt mandag 10. september fra oss. Hvis du fortsatt er usikker, eller har spørsmål, kan du sende en e-post til danby@norskpublikumsutvikling.no.

Hvem kan registrere fribilletter?

Det er kun NPU-medlemmer i 2018 som kan hente ut fribilletter, og i tillegg er det kun hovedkontakten (NPUs medlemskontakt) som kan registrere deltakerene, uavhengig av om hovedkontakten eller en annen representant kommer på NPU-konferansen. Hovedkontakten er også ansvarlig for at det registreres riktig antall for sin organisasjon.

Kan jeg refundere kjøpte billetter?

Vi har dessverre ikke kapasitet og anledning til å refundere billetter som allerede er kjøpt fra og med 13. september 2018.

For mer informasjon om billetter, se hit.