Subjekt blir mediepartner for NPU-konferansen 2018

skrevet av Rebekka Handeland — 2018-08-22

Etter et engasjement som konferansier ved fjorårets konferanse, har Danby Choi blitt NPUs nye informasjonsmedarbeider og co-produsent. Hans kulturtidsskrift, Subjekt, og dets utgiver, Perfektum Partisipp AS, blir årets mediepartner og -leverandør.

NPU og Subjekt har mange ting til felles. Blant annet et brennende engasjement for demokrati og digitalisering – som er årets tema ved NPU-konferansen 2018. 

Subjekts redaktør, Danby Choi, har selv vært med på å utvikle temaet for årets NPU-konferanse. I tillegg vil han og Subjekt ha ansvaret for å formidle deler konferansen og konferansens tematikk til det allmenne og interesserte publikummet utenfor medlemsnettverket, i et annonsert samarbeid med NPU. 

Målet med samarbeidet er å øke bevisstheten rundt årets tema.

Utover det tematiske og redaksjonelle samarbeidet, vil mediepartnerskapet innebære at Perfektum Partisipp AS blir NPU-konferansens medieleverandør og co-produsent.

Danby Choi er mediegründer og daglig leder for Perfektum Partisipp AS, som er utgiver av Subjekt. Han er også redaktør for kulturtidsskriftet, kunstkritiker i Aftenposten, DJ og tidligere junior-Norgesmester i streetdance – med bachelor i journalistikk fra HiOA, og erfaring fra blant annet NRK P3, Dagbladet, Oslo World og Hovefestivalen.