Utskiftinger i staben

by NPU — 2017-01-17

Ingvild Ranum har jobbet som medlemskoordinator og produksjonsmedarbeider i NPU siden høsten 2014. Hun går nå til Kulturdepartementet, for å arbeide med musikk og scenekunst-relaterte saker. 

Jeg vil benytte sjansen til å takke for noen givende år! Det har vært veldig spennende og gøy å få være med på videreutviklingen av NPU - etablering av NPU undersøkelser, produksjon av NPU konferansen, medlemskontakt med alle våre 150 medlemmer - og mye mye mer. Jeg er veldig takknemlig for alle mulighetene jeg har fått, og alle gode minnene jeg sitter igjen med. 

Takk til alle medlemmene og samarbeidspartnere - og ikke minst, en svært stor takk til: Ingrid, Nina og Gyrd! -Ingvild

Matic Gajšek skal arbeide med Internasjonale relasjoner, programmering av NPU-konferansen 2017 og utvikling av kriterier for best praksis i forbindelse med NPU-prisen 2017. 

Matic har en faglig profil som nesten er for god til å være sann, sier Ingrid Handeland. Han er utdannet musiker (sang og fiolin), har arbeidet som produsent for flere internasjonale musikkfestivaler, og holder på å ta en master ved NHTV University Breda (Nederland) hvor han arbeider med publikumsutvikling. Han har lest "alt" av litteratur, kan sammenlikne de ulike modellene for publikumsutvikling, har tett og nær erfaring med praksisfeltet, og starter nå å skrive en masteroppgave knyttet til NPU-prisen. Han kommer garantert til å til bidra til å løfte tjenestene for medlemmene, sier Ingrid Handeland. 

-----

Matic Gajšek is to join the NPU team, working on International relations as well as Programming of the NPU Conference in 2017. As part of the NPU awards, he will be conducting a research towards development of an evaluative model for audience development practices across the arts sector. 

His broad international background includes positions at international arts organizations such as the European Union Youth Orchestra (EUYO), agency HarrisonParrott, Grafenegg Festival and Ljubljana Festival. Matic is also the Scandinavian representitive of one of the most exciting Norwegian violinist Eldbjørg Hemsing.

He studies towards Master of Sciences in Leisure studies, with research focus on Audience Development.