NPU-konferansen 2019 avholdes i Bergen

by NPU — 2018-12-17

Bergen kommune stiller opp og inviterer NPU-konferansen hjem til byen hvor det hele startet for ti år siden! Nyheten ble lansert under NPU-konferansen 2018 på Hamar.

Kommunaldirektør for Klima, kultur og næring i Bergen, Harm Christian Tolden, inviterer NPU-konferansen til Bergen i 2019. Invitasjonen ble annonsert under NPU-konferansen på Hamar. 

En poll utført blant de mest standhaftige deltakerne, helt mot slutten av konferansens andre dag, viser at det stor interesse for segmentering og formidlingsstrategier. Det er også større interesse for å lytte til kunstnere, kommunikasjonseksperter og publikum, enn institusjonsledere og politikere. Dessuten vil NPU-konferansens deltakere sitte ned og spise middag sammen, og ikke minst viste de et savn for å kunne gå ut og danse etter endte konferansedager, heller enn å oppleve kunst på konferansen. (Ikke ulikt hva folk flest gjør, når de skal planlegge en kveld ute blant venner og kollegaer.)

Her kan du se resultatet av pollen: Npu Konferansen 2019 Mentimeter

NPU-konferansen lytter til sitt publikum og vil strekke seg langt for å imøtekomme deres interesser. Vi ser frem til å programmere og lansere NPU-konferansen 2019. Billettsalg og registrering åpner 28. mars.

Enn så lenge tar vi imot tips om gode case og interessante foredragsholdere. Tips oss her.