Konferansen tar form: Nå kan du registrere deg!

skrevet av Danby Choi — 2018-08-22

Vi er stolte over å lansere første slipp til NPU-konferansen 2018. Vær tidlig ute og få rabatterte «early birds»-billetter.

NPU-konferansen 2018 tar form, og med Publikumsutvikling 2.0 som tittel. Med dette ønsker vi å signalisere at vi vil fange og formidle noen viktige uviklingstrekk i feltet. 

Stikktittelen Demokrati og digitalisering settes høyt på agendaen, men også kulturpolitiske signaler, nyskapende praksiser og responsen blant publikum.

NPU-konferansen henvender seg til alle som arbeider med kunst og kultur, og som har eller ønsker seg et publikum. Den gir innsikt i publikumsgrunnlaget og de beste utøvernes strategier, men skal også være inspirasjon og faglig påfyll til det daglige arbeidet med å engasjere publikum.

Gjennom foredrag, innlegg og modererte samtaler gis det innblikk i hvordan ulike publikumsgrupper forholder seg til ulike kunst- og kulturtilbud, samt hvordan ulike aktører tolker sitt samfunnsoppdrag i skjæringspunktet mellom kunstnerisk utvikling, kulturell inkludering og et krav om økt egeninntjening.

Første slipp

Årets første programslipp kan allerede by på mange spennende problemstillinger, praktiske løsninger på disse, faglig påfyll og inspirasjon.

Blant de medvirkene lanserer vi også navn som kulturhistorikeren Ole Marius Hylland fra Telemarksforskning, innovasjonseksperten Camilla Tepfers fra InFuture, billettmesteren Øyvind Jevne fra Ticketmaster, AMA-direktøren Cath Hume og enda flere.

Se det foreløpige konferanseprogrammet her, og se frem til flere spennende slipp!

Samarbeid med Subjekt

Med det første slippet kan vi dessuten også lansere vårt nye samarbeid og mediepartnerskap med kulturmagasinet Subjekt, etter redaktørens engasjement og deltakelse ved fjorårets konferanse.

Les mer her.

Rabatterte billetter i salg nå

Billettsalget er i gang, og vil foregå via vår billettpartner Ticketmaster i år. Billettsalg og registrering finner du her.

Vær tidlig ute! Frem til og med 1. oktober gjelder rabatterte priser, for såkalte «early birds». Etter 1. oktober vil billettprisene stige med cirka 30 prosent.

Har du allerede forhåndsbetalt? Da må du registrere deg. Det gjør du også via Ticketmaster her. («Fribilletten» kontrolleres opp mot tidligere innbetalinger.)

For prisstruktur og mer informasjon om billetter, se hit:
Alt du trenger å vite om billetter til NPU-konferansen 2018

Overnatting

Trenger du overnatting i Hamar? Et steinkast unna Hamar kulturhus får du NPU-rabatt. Mer info om overnatting på årets partnerhotell, First Hotel Victoria, her.

Måltider

Alle billettyper vil inkludere lunsj, med unntak for priskategoriene student og strømmeavgift.

Konferansemiddagen 13. november er valgfri mot et tillegg. Det vil være en fin mulighet for mingling, og inkluderer et valgfritt glass vin eller øl. Se meny og mer informasjon om middagen her.

Har du spørsmål? Kontakt danby@norskpublikumsutvikling.no.