Alt du trenger å vite om billetter til NPU-konferansen 2018

skrevet av Danby Choi — 2018-08-22

Billettsalget er i gang! Vær tidlig ute og sikre deg billetter til early birds-pris.

Billetter og registrering går gjennom vår billettpartner Ticketmaster her.

Når du har valgt din(e) billettyp(er) vil du komme til registreringssiden. Her vil du få like mange skjemaer å fylle ut, som antallet billetter du har valgt. Skjemaet er til for å knytte deltakeren(e) opp mot billetten(e). Dersom du kjøper flere billetter i forskjellige priskategorier, må du spesifisere hvilket skjema som gjelder hvilke billetter, for at vi skal kunne akkreditere deltakerne riktig.

Du kan velge mellom kortbetaling eller faktura.

Hvis du allerede har forhåndsbetalt for billetter til NPU-konferansen gjennom en avtale med NPU, så gjenstår bare registreringen. Det gjør du også via Ticketmaster her. («Fribilletten» vil kontrolleres opp mot tidligere innbetalinger.)

Rabatterte early birds-billetter

Vær tidlig ute! Frem til og med 1. oktober har vi lagt ut rabatterte «early birds»-billetter til de som er tidlig ute. Etter dette vil billettprisene stige med cirka 30 prosent.

Det lønner seg å være medlem. Har du ikke meldt deg inn enda, meld deg inn her!

Faktura?

Dersom du vil ha billettavgiften på faktura, kan du ta kontakt med Ticketmasters gruppesalgsavdeling på telefon: 22828149. Man bes benytte tastevalg for mer enn ti billetter. (Dette er ikke intuitivt, men riktig.) Da vil du komme til en kundebehandler som lar deg bestille fra og med én billett over telefon, og få faktura tilsendt. Alternativt kan man sende mail til grupper@ticketmaster.no.

For NPU-medlemmer

Obs: Som NPU-medlem har du allerede et visst antall billetter inngått i medlemskapet. Les mer om fribillettene her. For billetter utover fribillettene, gjelder følgende priser. 

To dager: 2.400,- (ink. mva.) + billettavgift.

Valgfri dag: 1.900,- (ink. mva.) + billettavgift.

For ikke-medlemmer

To dager: 2.900,- (ink. mva.) + billettavgift.

Valgfri dag: 2.400,- (ink. mva.) + billettavgift.

For studenter

To dager: 1.300,- (ink. mva.) + billettavgift.

Valgfri dag: 700,- (ink. mva.) + billettavgift.

For konferanse på nett

Nytt for året er strømmeavgiften. Dersom du ikke har mulighet til å komme på konferansen, kan du velge å kun betale strømmeavgiften. I så fall vil du få tilsendt en personlig strømmenøkkel hvor du kan se konferansen live fra din enhet. Alle filmene vil også være tilgjengelig på nett, for alle som betaler strømmeavgiften, så du ikke må se det direkte.

To dager: 650,- (ink. mva.) + billettavgift.

Alle billettyper vil inkludere lunsj, med unntak for studenter og strømmeavgift. Utover dette kan du velge å delta i konferansemiddagen 13. november mot et tillegg. Det vil være en fin mulighet for mingling, og inkluderer et glass vin. Se meny og mer informasjon om middagen her.

Billettsalg og registrering stenger 9. november.

Support eller større gruppebestilling? Ring Ticketmaster (22 82 81 97).

Andre spørsmål? Kontakt danby@norskpublikumsutvikling.no.