NPU-konferansen 2017 møter Arts & Audiences

dato

01 nov. 2017, 11:00 — 02 nov. 2017, 15:00

sted

Dansens Hus , Oslo

Hvordan ser kunst- og kulturmarkedet ut nå – og hvordan vil vi at det skal se ut i fremtiden? Hva skaper engasjement blant ungdom og unge voksne, og hva kjennetegner de institusjonene som får det til?

NPU-konferansen gir kunst- og kulturbransjen inspirasjon, ny kunnskap og nye kontakter. Den tilbyr innsikt i kunst- og kulturmarkedet og gir overblikk over hvordan det arbeides med publikumsutvikling i Norge. I år inviterer vi også nordiske og internasjonale kollegaer til å dele sin kunnskap og sine erfaringer med å engasjere ungdom og unge voksne. Du vil få innblikk i hvordan de har arbeidet med strategi og analyse, organisasjonsutvikling, programutvikling, arenautvikling, nye formidlingsformater og markedsføring. 

Konferansen henvender seg til publikumsutviklere i institusjonene; både de som programmerer og de som formidler, til premissleverandører i stat og kommune, og til studenter og forskere. 

Vil du presentere under konferansen? 

Har du prosjekter rettet mot ungdom eller unge voksne? Satser dere digitalt? Fyll ut dette skjema og vi kontakter deg asap!

Les mer og sikre deg billetter før Early Bird går ut 1. juli her.